KAS VEIKO RÄMMEL ÄHVARDAS: “PEDED KÕIK AHJU!” ?

Posted: September 5, 2011 in KÕIK LOOD

veikorammel@wordpress.com sai 4. septembril 2011 Tartu linnast IP aadressilt 90.191.228.218 järgmise teate: PEDED KÕIK AHJU!

Kes meil siis on see vägivallale kalduv vihaõhutaja?

Ise on see tegelane enesekirjelduses üsnagi tagasihoitud, nimeks on ta endale võtnud “Aus eestlane” (niipalju siis aususest, et oma nime ei avalda – ja kuidas saakski), e-posti aadressiks kirjutanud eestimees@eesti.ee (ilmselgelt väljamõeldud e-posti aadress, lisaks on tegu idenditeedi pettusega, sest “eesti.ee” e-posti aadressi on võimalik registreerida ainult rangelt kindla isikuga seotult).

Kuna meie keskkond registreerib IP aadressid, siis on see meile teada: 90.191.228.218 (jah, IP aadressiga on aga lood sellised, et seda ei peida kuhugi). Teenusepakkuja on Estpak.ee

Niisiis, kes ja kus – lihtne IP otsingusüsteem abiks:

Igaks juhuks kasutame veel teistki otsingut:

The Spam and Open Relay Blocking System (SORBS) näitab, et antud IP aadressilt 90.191.228.218 on korduvalt välja saadetud spämm-kirju ning et see arvuti on SORBS’i mustas nimekirjas.

Mnjah, kuidagi kahtlane kokkusattumine… olgu, kolmas otsing abiks:

Niisiis, Tartu linn. Kuigi koordinaadid on täpselt antud, ei sobi need arvuti täpse asukoha määramiseks. Küll aga saab väita, et arvuti asub kindlalt selles piirkonnas, eksimisvõimalus küünib asukoha väljaselgitamisel mõnesaja meetri piirimaile. Ei ole vist kahtlustki, kellega meil tegu on, kui sellesse piirkonda mahub kenasti sisse aadress:

Tartu linn, Võru tänav 112-5

Mis te arvate, kes elab seal? Õige vastus – VEIKO RÄMMEL. Kui peaks vaja minema, siis piisav alus EV Politsei poole kriminaalasja algatamiseks on olemas.

*************

Ja et tänulik lugeja ka kõhutäie naerda saaks, siis mõned hiljutised väited Veiko Rämmeli sulest:

VEIKO RÄMMEL: Veelkord, homofoobia on väljamõeldis, keegi ei vihka. Pedepropagandistid ja sallivuslased, vot need vihkavad, kõiki, kes normaalsuse eest seisavad.

VEIKO RÄMMEL: Jõudu pederastid ja nende apologeedid.

VEIKO RÄMMEL: Pede Tõde. Kas  on seal suurt vahet. Eesti keeles on selle kohta V tähega algav termin.

VEIKO RÄMMEL: Te ei austa traditsioone ja ei soovi austada traditsioonilist peremudelit, muidu  ju ei kobiseks.

VEIKO RÄMMEL: Peded ei ole heterod ja homofoobiat ei ole olemas.

VEIKO RÄMMEL: Aga sellest jutt ongi, et ei ole vaja mingit homopartnerlust, sest on vaid üks abieluvorm mehe ja naise vahel. Mis keegi omas magamistoas teeb on tema asi. Täiesti nõus. Kuid Rootsis trambivad samuti peded tänavatel ja nõuavad võimatuid õigusi, mis neile ka antud.

VEIKO RÄMMEL: Paraku saavad selles aru vaid pedeideoloogid, kes antud juhtumil värisevad mis kole. Kuidas saab pederast üldse moraalist rääkida?

VEIKO RÄMMEL: Kus see räuskamine oli- Tõe mainimine? Siis selline ongi pedede moraal?

VEIKO RÄMMEL: Homofoohiat aga ei olemas, eespooll selgitasin – on normaalsus ja ebanormaalsus. Pronleemid aga algavad demokraatia ja moraali hävitamisest ja siin on pederastidel suur ja “tänuväärne” roll. Pigem on paranoia homodel ja nende toetajatel. Teie kahjuks ei ole Jumal maailma nii  loonud, et tagumiku kaudu saaks inimsugu jätkata. Kui selle tõsiasja mainimine on paranoia, siis olen seda rõõmuga.

VEIKO RÄMMEL: Jah ja keegi neid ei puuduks ka, kui nad ei nõuaks omale õigusi, mida ei looduse- ega Jumalike seaduste põhjal ei ole võimalik anda. Ega reklaamiks oma pervessiooni marssidel, festivalidel ja keedias, kui normaalsust!

VEIKO RÄMMEL: Solgisööjaks kasvab see, kes loeb pedede poolt loodud laimulehti.

VEIKO RÄMMEL: Samas ei saa jätta mainimatta, et ma tunnen selle lehekülje pärast suurt uhkust. Asi on lihtne – ilmselt olen ma mõnele pedeapologeedile või tont teab kellele niivõrd ohtlik, et ei peeta paljuks sellist laimutööd või mis iganes, ette võtta. Vaevalt keegi teeks seda inimese vastu, kelle ideid ja tegevust ta ei karda? Seega on selle lk olemasolu selge tunnustus minu tegevusele.

VEIKO RÄMMEL: Ma täpsustan, pederaste (patuseid homosid, kes oma pattu levitavad) kommuniste ja keskerakondlasi rõhuvas enamuses ei liigita ma jah inimete sekka. Tegu on inimeselldsete olenditega, nagu on juustulaahne toode Maxima poes.

Pilt pärineb Veiko Rämmeli enda Facebooki lehelt. Teeme väikese suurenduse:

Kommentaare pole vaja… 😀

VEIKO RÄMMEL:  Samas ei saa jätta mainimatta, et ma tunnen selle lehekülje pärastsuurt uhkust. Seega on selle lk olemasolu selge tunnustus minu tegevusele. Tõde ei saa olla laim!

Küsimuste korral:
VKÜ pressisesindaja Veiko Rämmel
telefon: 58 08 11 09
e-post: teoloog@gmail.com

Küsida võib kõike 😉

Vastata aitavad:
MTÜ Vabade Kodanike Ühendus, esindaja Ingvar Tšižikov
MTÜ Eesti Rahvuslik Liikumine, esindaja Aivar Koitla

Allikad: Facebook, Internet.

Comments are closed.