KLOUNAAD JÄTKUB

Posted: August 27, 2011 in KÕIK LOOD

Elu Maarjamaal läheb omasoodu. Muutuvad olud ja inimesed… Ei, mitte kõik, Veiko Rämmel on ikka oma muutumatutes rööbastes – võlad, valed, vassimised, maksmata arved, intrigid, lapsest mittehoolimine – ja kõik ilmselt nn “pereväärtuste kaitseks”.

Niisiis, kõigepealt see, et kogu lugu riigikogusse sooja koha peale pürgimisega lõppes Veiko Rämmelile teadupärast edutult. Aga nagu Veiko Rämmeli puhul on juba traditsiooniks saanud, kaasnesid sellega ka maksmata arved.

 

Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjon pidi koguni täiendavat aruannet nõudma… Kas see ka Veiko Römmeli poolt esitati või üldse saab esitatud, on omaette teema. Vähemalt senine praktika on näidanud, kui hoolimatult Veiko Rämmel võlgade maksmisse suhtub.

Ja nagu Veiko Rämmeli puhul on tavaks saanud, sai sündima ka see, et lisaks armastatud parteist väljaviskamisele, lisandus talle ka KLOUNI tiitel.

Jajah, mehelaadne olevus, võiks Veiko Rämmeli kohta öelda, kui parafraseerida tema enese väljendeid, kuidas ta teisi inimesi nimetab. Kas ka Tartu Teoloogia Akadeemiast õpitu? Või mida ta seal üldse teeb, see “igavene tudeng” ja pankrotmeister? Traditsioone silmas pidades lasi ta ju ühe oma järjekordsetest ettevõtmistest taas igavestele rohumaadele rännata:

18.05.2011    Sundlõpetamisteated    Prindi

Tartu Maakohtu registriosakond teavitab Äriseadustiku § 60 lõike 2 alusel, et alljärgnevad ettevõtjad ei ole registripidajale seaduses sätestatud ega registripidaja poolt määratud tähtaja jooksul esitanud majandusaasta aruannet ega mõjuvat põhjust, mis takistab majandusaasta aruande esitamist. Käesoleva teate avaldamisest 6 kuu jooksul võivad äriühingu võlausaldajad teatada registripidajale oma nõuetest äriühingu vastu ja taotleda äriühingu likvideerimismenetluse läbiviimist. Kui äriühing 6 kuu jooksul alates käesoleva teate avaldamisest ei ole registripidajale esitanud majandusaasta aruannet ega põhjendanud majandusaasta aruande mitteesitamist, ning äriühingu võlausaldajad ei ole taotlenud äriühingu likvideerimist, võib registripidaja äriühingu registrist kustutada. Kui äriühingu võlausaldaja või äriühing esitab käesoleva teate avaldamisest 6 kuu jooksul likvideerimise taotluse, otsustab registripidaja äriühingu sundlõpetamise

Tartu Maakohtu registriosakond, Kalevi 1 51010 Tartu

Osaühing Haljastus ja heakorratööde ettevõte, reg.-kood 10993516, Kivi 42-3 Tartu 51009, juhatuse liige Veiko Rämmel (36410150235)

 

Materjalid pärinevad:  Facebook; Internet; http://si.kongress.ee/varbla-kiriku-surnuaias-jumaldatakse-punamortsukaid-2.html; Ametlikud Teadaanded; http://www.riigikogu.ee

 

Comments are closed.