MÕTISKLUSI EETIKAST, MATEMAATIKAST JA TÜHISEST TUDENGIPOISIST

Posted: March 8, 2011 in KÕIK LOOD

Vabariigi Valimiskomisjoni andmetel käis Riigikogu valimistel hääletamas 573 325 hääleõiguslikku kodanikku, mis moodustab 62,9 % valijate üldarvust. Lihtne arvutus näitab, et hääleõiguslike kodanike üldarv Eestis on umbes 911 500 inimest. Nendest ainult 130 andsid oma hääle Veiko Rämmelile. See on ju kordades ja kordades väiksem protsent, kui on Eestis Veiko Rämmeli poolt laest võetud geide koguarv, kelle vastu ta nii agaralt võitleb. Oled vähemuses, lootusetus vähemuses, Veiko Rämmel. Kuidas see Sinu poolt “defineeritud” demokraatia oligi? – Enamuse võim vähemuse üle? Kas nüüd siis tituleerid ennast demokraatia “ohvriks”? Tee, mis tahad, ajab naerma. 😀


Näh ja pisipaksu kah jõudis klähvida vahele. Sõbrad omavahel heki taga “sosistasid” vist… 😀 Ega olematu ajumaht ei saagi võimaldada konteksti mõistmist.

Miks küll Jumal ei tahtnud Veikot Riigkogusse? Kas Jumal üleüldse soosibki seda meest? Käis ju Veiko Rämmel valimiste eel kirikus ning Jumal olevat talle öelnud järgnevat: “Kõik läheb nii, nagu MINA tahan!”

Nii ei ole Veiko Rämmelil mitte mingit õigust luuletada mingitest “kartelli” vandenõudest või vääritust rahvast. Kõik läks ju nii, nagu Jumal tahtis.

Ei aidanud siin hala ega palved. Ei aidanud isegi otse valimiste päeval Facebook’is temaatilisel ürituste lehel poseerimine koos üleskutsega enda poolt hääletama: “VALIMISED RIIGIKOGUSSE KANDIDEERIMINE TARTUS NR.889 VEIKO RÄMMEL”

Jaa-jaa…Aga tegelikkus nägi välja selline:

Sedasi siis, “eetika verstapost”, Veiko Rämmel. Ja mida võikski tahta ühest 50-nendatele eluaastatele lähenevast tudengist, kelle ilmselge suurusehullus sundis tal võtma enesele “teoloogi” tiitli juba esimesest hetkest, kui ta  religiooni rüppe vajus. Püüa leppida, mees, et vanad ajud on vanad ajud.

Allikad: http://www.siseministeerium.ee/valimisvabaduse-rikkumine-toob-karistuse/; http://rk2011.vvk.ee/chart_5385.html; http://www.facebook.com

Comments are closed.