VEIKO RÄMMEL SÕIMAB EESTI POLITSEID?

Posted: February 19, 2011 in KÕIK LOOD

Väljavõte on tehtud veebilehelt: http://si.kongress.ee/louna-politseiprefektuur-peab-prefekt-tarmo-kohvi-juttu-sisult-arusaamatuks.html

Kogu artikkel ja kommentaarid:

Lõuna politseiprefektuur peab prefekt Tarmo Kohvi juttu sisult arusaamatuks
Trüki E-mail
21. mai 2010
SI-147

Lõuna politseiprefektuur teatas, et ei leidnud Raadi 9. mai punasündmuse puhul kuriteo tunnuseid. Politseiprefektuuri kiri heietas peaaegu 1000 tähemärgi ulatuses, et Raadil ei tuvastatud “alkoholi tarbimist grupi poolt”, mistõttu see punkt langeb ära, ning jätkas ülima lakoonilisusega: “Muus osas on V. Rämmel´i avaldus sisult arusaamatu.”

Kodanik Rämmel saatis 8. mail politseile kuriteoteate, kus tõi viitega põhiseaduse 47. paragrahvile välja neli kuriteopunkti koos seletustega:

1) Punaarmee pooldajate 9. mai miiting kui sõjakas ohvrite jäänustel trampimine on kõlblusvastane.
2) Saabumas on idapoolsete võõrvallutajate ametlik delegatsioon – Pihkva oblasti delegatsioon eesotsas asekuberneriga.
3) Võõrvallutajate pooldajatele pakutakse alkoholi ehk siis “on 9. mail Raadil kõik nii nagu viimased kaheksa aastat”.
4) Punane sabat peab olema Eestis taunitud, kuna selle kaudu teostati genotsiidi ja terrorit, mis viis eesti rahva hävimise äärele.

Kuriteoteadet saab tervikuna lugeda http://www.si.kongress.ee/kodanik-teatas-prefekt-kohvile-et-homseks-planeeritakse-raadile-kuritegu-2.html

Arusaamatuks peab Lõuna politseiprefektuur muuhulgas ka järgmist lõiku: “Punase sabati pidamist Raadil eestlastest ohvrite jäänustel keelab ka Sõjahaudade kaitse seadus. Sõjahaudade kaitse seaduse pg 5 lg I alusel on Raadi memoriaal Eesti kaitseministri 27. veebruari 2007 käskkirjaga kantud numbri 148 all sõjahaudade nimekirja. Hiljemalt sellest hetkest on Irina Vorontsova kirjeldatud “kõik nii nagu viimased kaheksa aastat” tüüpi ürituse pidamine Raadil kuritegu, kuna Sõjahaudade kaitse seadusest tuleneb kohustus tagada nimetatud ühishauda maetud sõjaohvrite säilmete kaitse, austamine ja väärikas kohtlemine. Sõjahaudade kaitse seaduse nõuete ning Eesti Vabariigi poolt ühinetud, 12. augusti 1949 Genfi konventsioonide 8. juuni 1977 (I) lisaprotokolli artikli 34 sätetega vastuolus oleva avaliku koosoleku (ürituse) korraldamine sõjahauaks oleval matmispaigal ning isikuid taolisel avalikul koosolekul osalema üleskutsumine õhutab neid rikkuma seadust – avalikku korda. Seadusega vastuolus oleva avaliku koosoleku läbiviimisega kaasneb oht avalikule korrale, isikute turvalisusele ja ühiskondlikule julgeolekule.”

Teatavasti keelas politsei 9. maiks kavandatud eestlaste meeleavalduse ega lubanud seda pidada isegi inimjäänustest eemal teiselpool Raadi järve. Eelmise lõigu võrdluseks võib tuua Lõuna politseiprefekti Tarmo Kohvi allkirja kandva keelava esildise, kus seisab: „Sõjahaudade kaitse seaduse nõuete ning Eesti Vabariigi poolt ühinetud, 12. augusti 1949 Genfi konventsioonide 8. juuni 1977 (I) lisaprotokolli artikli 34 sätetega vastuolus oleva avaliku koosoleku (ürituse) korraldamine sõjahauaks oleval matmispaigal ning isikuid taolisel avalikul koosolekul osalema üleskutsumine õhutab neid rikkuma seadust – so avalikku korda. Seadusega vastuolus oleva avaliku koosoleku läbiviimisega kaasneb oht: avalikule korrale; isikute turvalisusele; ühiskondlikule julgeolekule; ja otsustas: keelata avalik koosolek Tartus, Raadi pargis.”

“Tartu linnal puudub võimalus keelustada ühe või teise organisatsiooni või huvigruppide meeleavaldusi. Seega ei saa me seda teha ka Punaarmee veteranide ega ka nende poolehoidjate puhul. Vaba sõna ja meel on demokraatliku riigi üheks tunnusmärgiks. Kui korrakaitseorganid leiavad, et avalikus meeleavalduses on midagi riikluse vastast, tuleb juba neil sekkuda ja riigi huve kaitsta,” põhjendasid Tartu linnavolikogu esimees Aadu Must ja linnapea Urmas Kruuse nähtust, miks Punaarmee pooldajad said õiguse Raadil üritust pidada, ent ühishaua terroristlikku iseloomu valgustav vastumiiting keelustati.

Allikas: Veiko Rämmel
Kontakt: teoloog@gmail.com E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud

Kommentaar (36)
  • 22. 05. 2010 07:47:49 | Olev Vallimaa

    Loe palun teate pealkiri uuesti tähelepanelikult läbi, Veiko.

    Siis märkad isegi, mis viga.

  • 22. 05. 2010 09:12:40 | Olev Ait

    Hetkel ei ole muud tarka lisada, et okupatsioon ensv-s jätkub. Meid kamandavad endiselt vene miilitsad solntseva (küüdi natsalnik) ja kostina (kohvi natsalnik). Ja neid vene miilitsaid kamandab moskvaa krjemlj Talina Pitka (saare keelest EESTI KEELDE Pika) tänava kaudu.
    nii lihtne see ongi.
    Muide, allkirja seal küll ei saa anda sellele jämedale EESTLUSEvastasele ensv põhikirja muudatusele. Kas on julgeid ja oma aega ja energiat kulutada soovivaid härraseid, kes korraldaksid võimalikult tihedalt võimalikult pikalt võimalikult nähtavas kohas pikette ja koguks möödujatelt allkirju. Ma veelkord mainin – mõni aasta tagasi toimus vaata et IRL algatusel analoogne kodakondsuse andmise aktsioon suvel enne jaanipäeva.
    Nii me siis situme EW pühal pinnal EESTLUSE peale.
    OLEV AIT
    PÕLLUMEESTE KOGU

  • 22. 05. 2010 10:18:42 | Margit-Mariann Koppel

    Huvitav, mis tuuakse ettekäänedeks, et heade suhete nimel Venemaaga keelata Mementol 14.06.1941 küüditamise mälestusüritused? ehk Tartus siis kogunemine Rukkilille juures.

    Mart Laar? Sinu vastus…palun, kui on üldse veel midagi vastata.

  • 22. 05. 2010 17:51:55 | Veiko Rämmel

    Olev ma ei kahtlegi, et sa oled endiselt hingelt miilits. Seda on ka EW politsei, seega mõistust ja arusaamist ei ole teilt kummaltki loota.

  • 23. 05. 2010 01:21:34 | Olev Vallimaa

    Kahjuks puudub su jutus igasugune loogika, armas Veiko. 😉

    Mul hakkab tekkima kuri kahtlus, et see olid sina ise, kes rahvuslaste igati õiguspärasele algatusele vee peale tõmbas.

  • 23. 05. 2010 06:25:03 | Olev Vallimaa  – Veikole lisaks

    Aga see selleks.

    Kõigepealt soovitan sul siin avaldada oma avalduse ja politseiprefektuuri vastuse koopiad, et saaksime nende sisu analüüsida ja pädevad järeldused teha. (Võid saata ka minu meilile)

    Tänan juba ette. 🙂

  • 23. 05. 2010 15:02:28 | Juhan Tammistu

    Kodanik Rämmel saatis 8. mail politseile kuriteoteate, kus tõi viitega põhiseaduse 47. paragrahvile välja neli kuriteopunkti koos seletustega:

    1) Punaarmee pooldajate 9. mai miiting kui sõjakas ohvrite jäänustel trampimine on kõlblusvastane.
    2) Saabumas on idapoolsete võõrvallutajate ametlik delegatsioon – Pihkva oblasti delegatsioon eesotsas asekuberneriga.
    3) Võõrvallutajate pooldajatele pakutakse alkoholi ehk siis “on 9. mail Raadil kõik nii nagu viimased kaheksa aastat”.
    4) Punane sabat peab olema Eestis taunitud, kuna selle kaudu teostati genotsiidi ja terrorit, mis viis eesti rahva hävimise äärele.

    Kraanajuht tegi omal ajal nii,nagu vaja,ei mingeid kabinetijutlusi !
    Leninile pael kaela ja minema!Kui hakatakse jutustama,ei ole sellel enam otsa ega aart !

    Nad on juba 20 aastat Eesti Vabariigis ja ikka veel pole viitsinud eesti keelt
    selgeks saada ja ilmselt ei kavatsegi,eestlased on liiga pehmed !
    Huvitav ,palju Leedus neid okupatsiooniaja kujusid alles on ?

  • 23. 05. 2010 16:37:26 | Veiko Rämmel  – Olevile

    Anna andeks, mida sa analüüsid. Sa peaksid ju8 teadma, et ainuke ajukäär oli miilitsal mütsi kandmisest. Politseil ei ole sedagi, sest ei sooni see müts sisse. Seega Olev sinu vaimset võimekust millegi analüüsimisel….

    Pealegi, oluline ju öeldud.

    Kuid eks tuleb sm. ment, ma ei ole lihtsalt jõudnud.

    Mul muide on ammu veendumus, et teed tublit6 tööd, KApO heaks. Muide, ära vihasta mind, tean ka Sinu pattudest üht teist, kuid mina esimest kivi ei viska.

  • 23. 05. 2010 18:49:58 | Olev Vallimaa

    Minu väidetavatest “pattudest” kirjutasid juba oma blogis. 😉

    Aga see selleks, sest igasugused luulud jätavad mind täiesti külmaks. 🙂

    Kordan siis veel- soovin avalduse koopiat ja vastuse koopiat.

    Kui sa neid ei avalikusta, siis järelikult oledki lihtlabane provokaator, Veiko.

    Mõistad? 🙂
    P.S. Kui keeldud, siis on mul vastavalt Seadusele Õigus esitada päring Lõuna Politseiprefektuurile, millele nad kahtlemata vastavad koos eelmainitud koopiatega…meeldigu see siis neile või mitte. 🙂

  • 23. 05. 2010 19:25:22 | Margit-Mariann Koppel

    Olev, kui keegi sellele algatusele vee peale tõmbab, siis sinusugused tühisused oma abitsioonidega ja seljataguste mahhinatsioonidega. Aga algatus on edukas, meeldib see sulle või mitte. IRL-st tahavad paljud inimesed välja astuda. Eestimeelsete organisatsioonidega hävitamiseks (konkurentide tapmiseks) olete oma arvates geniaalse plaani välja nuputanud, mis peaks likvideerima tülikad võimuletrügijad. Aga äkki pole me teiesugused ja võim ei olegi primaarne! Te olete peata ja kabuhirmus. Tublid Helme, Madisson, Koch ja Rämmel! Te olete poliitkartellile tõsise hirmu naha vahele ajanud. Raadi sõja te kaotate! Aadu Must võib demagoogitseda, aga oma õppejõudu ma niipalju tean, et oma teadlase kvalifikatsiooni ta avaliku valetamisega devalveerida ei söanda. Kaputt! Ja Kruuse püüab leida kuldset keskteed, küllap me leiame lahenduse. Bye, Bye, eurolakeistunud ja Eesti unustanud IRL!

  • 23. 05. 2010 19:31:48 | Veiko Rämmel  – Olev

    Sa oled rumalam kui arvasin, ment, mis ment, selle sõna sandimas mõttes. Sina võid arvata, mida sinu haige aju ihaldab. Ma muidugi avaldan, kuid millal, see on minu asi ja otsus. Targemini teeksid, kui oma suu kinni paneksid, nii enda jaoks. Omalajal lasime me sellised mendid (tsooni ohvitserid ja miilitsad) lihtsalt maha, ükski koer ka ei haukuud. Muuseas sinu patte on palju, nende avalikustamine ootab aga oma aega, kõik ilusti dokumenteeritud. Suu kinni ja nurka häbenema kallis organite kaastööline.

    Ole hoitud!

  • 23. 05. 2010 20:09:39 | Margit-Mariann Koppel

    IRL on eestimeelsetele inimestele sõja kuulutanud, sest lurjus ja Eesti “raha eest” euroliitu tüürinud Mart Laar suudab väid kähiseda: “Ma hävitan su!” nagu sa Vallo Reimaale kähisesid.

    Mina olen hoitud muidugi. Loitsisime täna hiies maarahvale kaitset ja õnnistust, Taevaisa Uku õnnistas meid ilusa ilmaga ja jõudis ka peole, kõuekõmina ja vihmasagara saatel. Mis tähendab, et loitsu võeti kuulda. Pärast vihmasabinat oli ilm jälle super!

  • 24. 05. 2010 05:33:58 | Olev Vallimaa

    Veiko. 🙂

    Nagu siin näha, oled veelgi rumalam, kui ma algselt arvasin.

  • 24. 05. 2010 12:44:36 | metsapiiga

    peldikukindrali mentaliteediga ja estofoobset mõtteviisi levitav, mööda inimeste päid käima harjunud punasorts Olev, ärga tõmmelge, saun alles köeb ja Taaralinlastelt leil alles tuleb!

    Eestlased peavad vabaks saama kaotajarahva kapitulantlikust mõtteviisist ja hakkama käituma riigirahvana, võitja rahvana. Seda ka suhetes muu maailmaga.

  • 24. 05. 2010 13:25:57 | Mait Raun  – rumalatele rumalaotsijatele

    Olev Vallimaa kirjutas:
    Kõigepealt soovitan sul siin avaldada oma avalduse ja politseiprefektuuri vastuse koopiad, et saaksime nende sisu analüüsida ja pädevad järeldused teha. (Võid saata ka minu meilile)

    KES ON NEED MEIE???

    Rämmeli avaldus on tervikuna ilmunud SI-134 teates http://www.si.kongress.ee/kodanik-teatas-prefekt-kohvile-et-homseks-pl aneeritakse-raadile-kuritegu-2.html

    Selle taha on sama Vallimaa kirjutanud:

    2010-05-08 17:39:24 | Olev Vallimaa

    Ometi kord üks juriidiliselt igati mõistlik samm. 🙂

    Loodan et mõistate… antud juhtumil protestidest ei piisa, vaid tuleb nn “tolerante” lüüa nende oma relvaga…SEADUSEGA.

    Ja on taolisi kaasusi ka mujal Eestis, näiteks Rakveres.

    P.S. Kordan siinkohal taas, et surnute viimne puhkepaik olgu kalmistul, mitte avalikul väljanäitusel, nagu seda Rakvere juhtum just on. Sinna pole mitte mõrvatud tsiviilisikuid maetud,nagu Raadil, vaid NKVD erivägede tegelinskid aastatest 1940-1944.

  • 25. 05. 2010 17:24:14 | Olev Vallimaa  – Maidule personaalselt

    Mait.

    Need MEIE on mu kunagised klassi- ja koolivennad Tartu päevilt…juhtumisi on nende seas ka pädevaid juriste, kel juurdepääs ka Riigikogu Õiguskomisjonile.

    Ma soovisin AINULT avalduse ja selle vastuse failikoopiaid, mis on siiski midagi enamat, kui ühe isiku refereeringud asjast.

    Ja küsisin tsiviliseeritud inimese kombel. Vastuseks sain aga voorimehe sõimu ja ei mingit sisulist vastust.

    Järelikult ei jää MEIL muud üle, kui esitada Lõuna Politseiprefektuurile vastavasisuline TEABENÕUE.

  • 25. 05. 2010 20:07:43 | Margit-Mariann Koppel

    Uskumatu! Esitage teabenõudeid kuhu vaja ja kuhu iganes. Me juba jubedalt väriseme ja lõdiseme, mida sa üritad hirmutada, kaabakas…

    selle aasta 9. mai tähtpäeva tähistasite Poola eliidi tapmisega. Kes järgmiseks läheb, Tšehhi president Klaus, Iiri?

    Ja Põllumeeste Kogu olemasolu käib IRL-le närvidele, see on vaja likvideerida ja elimineerida. Ja sellepärast on kogu see teie korraldatud jant. Veel enam, ei ole unustatud Martin Helme 10000 häält europarlamendi valimistel, tuleb anda surmahoop, eks? Lase käia, punasorts!
    Ma ei saa aru, mida sa selle juurdlusega tõestada üritad? Seda, et teie olete kaelani pasas ja tõestate järjekordselt oma närusust.

  • 25. 05. 2010 21:12:11 | Margit-Mariann Koppel

    Jaanika Kressa ütles IRL kaabakpättseltskonna kohta tabavalt: WISMARI HAIGLA! Seda te oletegi. Ja toimuv on WISMARI HAIGLA täistuuridel!

  • 25. 05. 2010 21:12:29 | Olev Vallimaa  – Margitile

    Hää Margit…nüüd tõesti ei saa vastamata jätta Su jutule. 🙂

    Mida Sa nüüd kokku jahvatad oma kommentaaris?

    Mina mingi PUNASORTS?

    Vaat see oli küll üllatav käik. :)))
    Kust need luulud tulevad?

    Kes neid sünnitab?
    Kipud kingostuma, austet Margit. /seekord väga tõsiselt/

  • 25. 05. 2010 21:41:48 | Anonüümne

    Ja vist kõik see tsirkus ainult selle pärast, et mul polnud Sind võimalik raskel hetkel rahaliselt toetada.

    Vada Margit… pole mul seda endalgi, et sellega liigselt priisata.

    Küllap Sul kunagi väga häbi hakkab, aga see selleks…
    Tänan Sind, et oma TEGELIKU SISU lugejate ees avalikustasid, MARGIT… kuigi see tegelikkus mul meele kurvaks teeb.

    Tänan Sind ikka ja suudan ka naeratada veel. 🙂

  • 25. 05. 2010 21:46:43 | Olev Vallimaa  – järg…

    Eelmise kommentaari autor olin mina, hää, Margit. 🙂

  • 25. 05. 2010 21:55:43 | Margit-Mariann Koppel

    Endine miilits ongi mu silmis punasorts ja oma tegevusega sa tõestad seda. Muide, sm. Vaher on oma jokk vastuse Rämmeli poolt saadetud märgukirjale ja kuriteoteatele andnud ja et mitte võimaldada uut jokk vastust, saatis Rämmel uue märgukirja. Need kirjad on tema blogis Koguja Kroonik avaldatud.
    ps. sm. Vallimaa, mul on eelmisest elust mõnegi riigikogulase telefoninumbrid, sh. Mihkelsoni, Vaheri, Reinsalu, Seederi ja ka Kelami omad.
    Anonüümsest vihjest ei saa aru. Hea, kui naeratada suudate ja naeratuse saatel minult nö. vaipa alt ära tõmmates. IRL, ehk aitate nyyd mu emal isa inimväärselt maha matta. Minul ei ole abi vaja, Lainel on. Seeder, Reinsalu, Vaher- te võlgnete selle Ülole.

  • 25. 05. 2010 22:15:27 | Margit-Mariann Koppel

    Vallimaa, sa ei tahtnudki mind tegelikult aidata ja toetasid nö. moraalselt. See on abi punases nohus ehk fraasid asendavad teo. Sa jätsid mu teadlikult nö. külma kätte, aga asi pole selles. Räkiti tulemus, ma ei saa tytrena oma ema rängal hetkel aidata. Kogu lugu.

  • 26. 05. 2010 03:52:15 | Veiko Rämmel

    Ma ei hakka sulle Olev diagnoosi panema, esiteks ei ole ma arst ja teiseks on välispidisel vaatlusel tõbi raskekujuline ja progreseeruv. Muide, kus sa siin sõimu nägid? Ilmselt on mendi peakuju selline, et ta isegi ei tea, mis on sõim? Tunnustus ka, Sa mees teed tublit tööd oma peremeestele. Samas, uskudes Kogujat (Saalomon) kaotad nii ehk teisiti.
    Muide mina mentide ja vaenlaste tahtmiste järgi ei käi. Mis vaja avaldada, avaldan – tänaseks tehtud, kus avaldan? Blogis muidugi. Ah-jaa, unustasin, Sa ei oska lugeda. Noh eks õpi. Sina tahad teabenõuet esitada, eks esita. Kas ette või taha, oma asi. Kas Politseile või Moskva miilitsale, ikka oma asi.
    Luba ka oma arvaust avaldada Sinu kohta. Lootusettu kapošnik ja veel lootusetumalt rumal inimene.

  • 26. 05. 2010 09:58:15 | Margit-Mariann Koppel  – Ja Veiko kirjutab:

    Eilses Tartu Postimehe paberlehes ütles Kaja Suur, Tartu politsei boss muuhulgas järgmist. Mai alguses oli Tartus ärev aeg, sest Raadi monumendi äärde plaanisid kogunemist võidupüha tähistavad venelased, aga ka Eesti rahvuslased, konflikti alge oli õhus ja Tartu politseiosakonna juhi Kaja Suure telefon punane.

    Ma lugesin ja mõtlesin, kas proua on rumal või ainult mängib, täites kellegi korraldusi? Kuna olin ise rahvuslaste ürituse korraldaja, siis tean asja täpselt. Mingit konflikti ega ka algekest ei olnud. Esiteks oli rahvuslaste protestimiiting planeeritud kolm tundi hiljem ja teiseks peale Politsei “soovitust” küsisime luba teha oma üritus Raadi järve teisel kaldal, seda me muidugi ei saanud ja seaduskuulekatena jätsime oma ürituse ära. Muide minuga suhtles keegi meessoost konstaabel, kes oli väga viisakas ja asjalik. Proua Saare olemasolust lugesin alles eilsest Postimehest, kes siis proua telefoni punaseks helistas? Rahvuslased rõhutasid algusest peale, et ei soovi konflikti ja tegid juba planeerimise faasis kõik selle vältimiseks. Miks valetate meie peale Proua Saar?

    Proua püüab jätta ka muljet, et me soovime monumentidega sõdida. Tsitaat: “Ta ei pea sõda monumentidega üldse õigeks ja ütleb, et Eestlastel on raske vene inimese hinge näha, aga ka neil on oma tõekspidamised ja veendumused.”

    Vaadake, asi on selles, et keegi ei soovigi puuslikega võidelda, meie protest oli suunatud Moskvast poliitiliselt inspireeritud punasabati vastu, mis politsei kaasabil (kes selle lubas) ohustab Eesti Vabariigi iseolemist. Lisaks sellele, et sinna on maetud NKVD ohvrid, kelle haual nüüd mõrtsukate järelkasv viina viskas ja pidutses. Just selle vastu oli protest. Lisaks teadvalt valele ja eksitavale mälestustahvlile memoriaali seinal. Ei ole ju eetiline ega ilus, kui mõrtsukad oma ohvrite haual tantsu vihuvad. Proua Saar, nagu ma aru saan, siis Teie arust ilmselt on, miks muidu lubasite punasabati ja keelustasite täiesti ohutu rahvuslaste ürituse võ…

  • 26. 05. 2010 09:59:29 | Margit-Mariann Koppel  – jätk…

    Vaadake, asi on selles, et keegi ei soovigi puuslikega võidelda, meie protest oli suunatud Moskvast poliitiliselt inspireeritud punasabati vastu, mis politsei kaasabil (kes selle lubas) ohustab Eesti Vabariigi iseolemist. Lisaks sellele, et sinna on maetud NKVD ohvrid, kelle haual nüüd mõrtsukate järelkasv viina viskas ja pidutses. Just selle vastu oli protest. Lisaks teadvalt valele ja eksitavale mälestustahvlile memoriaali seinal. Ei ole ju eetiline ega ilus, kui mõrtsukad oma ohvrite haual tantsu vihuvad. Proua Saar, nagu ma aru saan, siis Teie arust ilmselt on, miks muidu lubasite punasabati ja keelustasite täiesti ohutu rahvuslaste ürituse või oli lihtsalt igaks juhuks juba jänes püksis?

    Veel üks nüanss torkas silma, Proua Saar räägib vene hingest. Andestust, mina endise vanemana nõukogude armeest tunnen seda paremini, kui minust üle 10 aasta noorem tüdruk. Paraku ei olnud need kogunejad venelased, vaid “nõukalased”, keda näiteks minu Venemaa sõbrad sügavalt põlgavad. Tõlgime lahti, rahvarämps ja nende järeltulijad Sarmaatia lagendikelt, kes enam ise ka ei tea, mis rahvas nad on. Neid kasutab Vene riigivõim oma 5-a kolonnina Eesti vastu ja kõik. Politseiproua poolt Vene rahvuse rõhutamine on minu hinnangul teadlik vaenu õhutamine rahvuste vahel Eestis, sest nii loll, et sellest mitte aru saada ei saa lihtsalt olla.

    Lõpetuseks, Raadil toimus avalik joomine, kuid kohalviibinud politseipatrull vaatas seda pealt, asi, mida nägid mitmed kohalviibinud, seega ei täitnud pr.Kaja Suure alluvad lihtlabaselt oma kohust, miks proua sellest vaikib?

    Lõpetuseks, rahvuslaste ürituse keelamine ja punasabati lubamine on ilmekas näide Eesti Vabariigi võimude pugejalikust ja allaandvast käitumisest Venemaa ees ning seaduste valikulisest tõlgendamisest (vastavalt vajadusele) Eesti Politsei poolt!

    Olgu öeldud, et kogu see jant ootab alles kohtulikku lahendust!

    Veiko Rämmel
    EV-PK juhatuse liige

  • 26. 05. 2010 11:43:59 | Mait Raun  – nihestusest

    No kuulge, kas see allpoolne on tõesti “küsisin tsiviliseeritud inimese kombel”

    (ja üldse – mis mõtet küsida ilmselgeid asju ja juurde ähvardada politseiga)

    *
    Olev Vallimaa

    Kahjuks puudub su jutus igasugune loogika, armas Veiko. 😉

    Mul hakkab tekkima kuri kahtlus, et see olid sina ise, kes rahvuslaste igati õiguspärasele algatusele vee peale tõmbas.
    Tsiteeri

    *
    2010-05-23 07:25:03 | Olev Vallimaa – Veikole lisaks

    Aga see selleks.

    Kõigepealt soovitan sul siin avaldada oma avalduse ja politseiprefektuuri vastuse koopiad, et saaksime nende sisu analüüsida ja pädevad järeldused teha. (Võid saata ka minu meilile)

    Tänan juba ette. 🙂

  • 26. 05. 2010 21:36:05 | Margit-Mariann Koppel  – jant jätkub

    ajakirjanduse eetika koodeksis on punkt, mis sätestab artikli tasakaalu nõude. Ehk ära tuleb kuulata ka teine pool. Meie vastulause politseinikuproua vassimisele jättis Tartu Postimehe toimetaja Vahur Kalmre jõle haledalt otsitud ettekäändel avaldamata. aga süsteemi truu teenrina peabki ka väärväiteid levitama. Kirjavahetus on avaldatud Koguja Kroonikas.

    AJUPESU TULEMUSTEST
    keelata ära venelastel 9. mai võidu pühitsemine jne. (!?)
    Vaata, Emajõe kaldail võib kõige ilusa kõrval ehk ka ebarealistlikke kujutelmi sugeneda. Ma elan Tallinnas ja ütlen ilma pikemata, et see ja mõni muugi käre lausung ei ole ikka väärt väljendamist.
    Samahästi võiks taotleda vene keele keelustamist, kuna käib kohati närvidele siin meie põlises kodus.

    Ma sain täna ühelt inimeselt FB-s vastukaja oma artiklile Raadist ja 9 mai punasabatist seal. Kuna mul tema nõusolekut ei ole, siis ma ka nime ei avalda, küll aga allpool oma vastuse.

    Tänan, kuid sa võiksid oma arvamuse artiklina välja kirjutada, avaldan blogis hea meelega. Aadress on teoloog@gmail.com. Asja sisust. Ma olen elupõline Tallinnlane, MVD vanem ja teeninud kolm aastat Vorkutas tsooni välisvalve ülemana, lisaks nooruses olnud palju spordilaagrites Venemaal. Oman Venemaal ka palju häid sõpru, eriti Peterburis. Nii et ma arvan, et olen venelase kohalt pädevam paljudest. Need, kes siin on, need on Venemaa riikliku imperialismi 5-kolonn, nõukalased, mitte Venelased.

    Hullem on see, et meie olegi äärmuslased, sellise mõtte väljendamine sinu poolt näitab kahjuks, et oled järjekordne liberaalse (üliliberaalse) ajupesu ohver. Sulle teadmiseks, ma valdan perfektselt vene keelt, ka on paljud mu koolikaaslased Venelased (need tõelised), üks isegi MPÕK preester. Muide meil ei ole lahkarvamusi!

    Seega vaata tähelepanelikumalt, me ei kisu tüli, seda teeb teine pool, meie oleme kaitses.

    Ole hoitud!
    Millest räägib inimese mõte. Sellest, et meie meedia ja valitseva üliliberaalsuse mõjutamisel peetakse igatsorti rahvu…

  • 26. 05. 2010 21:36:55 | Margit-Mariann Koppel

    Millest räägib inimese mõte. Sellest, et meie meedia ja valitseva üliliberaalsuse mõjutamisel peetakse igatsorti rahvuslikkust äärmuslikkuseks. Olete tublit tööd teinud võimukartell! Samas ei teata, mida see mõiste tähendab. Ma oleksin nõus selle määratlusega, kui kutsuksin kedagi hävitama või kõnniksin islamiterroristi kombel pommivööga ringi. Seda ju ei ole, või tahaksin kõiki muukeelseid välja saata, mis iganes?

    Oluline on ka olematud teadmised ajaloost. Jutt on tekstis sisalduvast sõnast Võidupüha. Kelle võit, mille üle? Eestlaste jaoks on see päev uue hävitava okupatsiooni algus, Raadile maetud on suures osas sama reziimi hilisemad mõrvatud ohvrid. Ja nende haudadel pidutsetakse? SIC! Mul ei ole sõnu, Saatan tantsib oma ohvrite haudadel ja meie rahvuskaaslased õigustavad.

    Näete, milleni on viinud poliitkartelli ajupesu. Muuseas tõeliste Venelaste jaoks ei ole see päev samuti mingi püha, sest nemad kannatasid vaat, et rohkem.

    Meie rahvuslased ei soovi keelata nn Võidupüha tähistamist nõukalaste poolt kuid avalikud juubeldused mõrtsukate pooldajatele tuleb küll keelata, tehku seda tähistamist kodus nelja seina vahel ja võtku viina palju kulub.

    Eesti rahvuse ja enamuse Euroopa jaoks, kelle NSVL okupeeris võiks see kuupäev olla avalik leinapäev.

    Veiko Rämmel

  • 27. 05. 2010 10:58:02 | Margit-Mariann Koppel  – võltsõigusest

    Toimuv näitab ehedalt kommunistide võltsõiguse, ideoloogia, groteskset irvitamist ohvrite üle ja vägivalla õilmitsemist Eesti Vabariigis, samuti võimude silmakirjatsemist ning ebanormaalsuse pealesurumist ning sellega leppima sundimist. Siin kaitstakse vägivallatsejat ja jäetakse talle õigus, kartusest, et muidu tuleb jama. Vägivald tekitab austust. Ja rahvuslastest luuakse meedias teadlikult väärkujutlust. Meedia on eestivaenulik, see on avalik saladus.
    “Rahvas, kes ennast ja oma väärtusi ei austa, on rahvusena juba surnud.”, kirjutab täna TMS-is avaldatud artiklis Malle Pärn. Kas eestlased on surnud?

  • 28. 05. 2010 09:03:44 | Veiko Rämmel

    Margitil on 100% õigus.

    Vastus on Eestlus on suremas.

  • 30. 05. 2010 20:11:43 | Olev Vallimaa  – re: Veiko
    Veiko Rämmel kirjutas:
    Margitil on 100% õigus.

    Vastus on Eestlus on suremas.

    Milline? 🙂

    Kas rahvuslus on NATION’i põhine (Sinu meelest) või siis ETNOS’e põhiline (meie meelest)?

    Eestlust paraku on vaid ÜKS…etnose põhiline, mis ei kavatse üldsegi mitte välja surra, suhtudes igasugustesse elus ettetulevatesse üllatustesse pragmaatiliselt ja jäärapäiselt.

    Kõike head Sulle, Veiko… ja saa oma probleemidest üle. 🙂

  • 30. 05. 2010 23:02:45 | Margit-Mariann Koppel

    Eestlus on olemuselt etnose põhiline, sest eestlastel kui rahval ei ole kunagi lastud kasvada nationi põhiliseks rahvuseks ehk riigirahvaks. Kõik katsed on lämmatatud ja katkestatud. Nagu teeb seda ka IRL poolt kavandatav Põhiseaduse muudatus, mis nullib ära ning teeb hambutuks Põhiseaduse preambula. Te lähete teadlikult riigireeturlusele ja Eesti Venemaa sillapeaks kujundamisele. Riigireeturlus on ka iseseisva majanduse vereringe loovutamine ehk oma rahast loobumine. Muide, Lissaboni leping on ratifitseeritud Põhiseaduse vastaselt, seega õigustühine ja sama hea kui ratifitseerimata.
    Ja nagu järeldada võib, on teie poolt järjekordset alatut nurjatust oodata. Miks see meid ei üllata, aga me ei lase ennast heidutada. Eriti erakonnal, mida ähvardab laiali jooksmine, kes on hirmul ja paanikas ning kiibitseb ja kadestab teiste edu. Endal julgus puudub ja ideid napib. Saage oma probleemidest üle!

  • 31. 05. 2010 11:33:07 | Margit-Mariann Koppel  – Kaponaudid teevad aastaraamatut ümber?

    (30.05.2010) Enam kui kaks kuud tagasi tutvustas Kaitsepolitseiameti juhtkond ajakirjandusele ja üldsusele kapo 2009. aasta aastaraamatut. Ajakirjandusse jõudsid mitme väljaande vahendusel refereeringud, mis tutvustasid mitmeid kaitsepolitsei tegevuse aspekte, nagu nt Vene eriteenistuste tegevuse tuvastamine ja kaitse tööstusspionaazhi eest, kohalike vene kaasmaalasorganisatsioonide tegevuse tõkestamine, välismaa üliõpilaste jälitamine, natsionaalsotsialist Risto Teinoneni tegevuse „paljastamine” jne.
    Teadupoolest on viimase kümne aasta kaitsepolitsei töö kokkuvõte aastaraamatute näol
    üldsusele kättesaadav elektrooniliselt Kaitsepolitseiameti koduleheküljel kapo.ee. Vaatamata enam kui kahe kuu möödumisest ametlikust 2009 aastaraamatu tutvustamisest, pole selle elektroonilist teksti kapo koduleheküljele paigutatud. Eelmistel aastatel jõudis raamatu elektrooniline tekst kapo veebilehele tavaliselt 2-3 nädala möödumisel. Kapo kodulehe järgi ilmub aastaraamat 12. aprilliks, seega peaks olema üleval ka elektroonilisel kodulehel, kuna paberiväljaanne on väga väikese tiraazhiga, mistõttu müügivõrgu kaudu seda ei levitata.
    Eelnevaga seondult pöördus infoportaali toimetaja (kes ühtlasi on islamistliku informatsiooniagentuuri Kavkaz Center korrespondent) Kaitsepolitsei Ameti avaliku veebiaadressi kapo@kapo.ee vahendusel Eesti põhiseaduslikku korda kaitsva asutuse poole palvega raamatu paberiväljaande omandamiseks. Nimelt on Kavkaz Center huvitatud võimalikust moslemite jälitamisest Eestis, mille kohta on ajakirjandusse sattunud vastav informatsioon (vt Eesti Ekspress, 4. mai). Nädala möödudes pole mingit vastust kapost saadud, mis kinnitab mitteametlikes kanalites levivat informatsiooni, et aastaraamatu sisu on hakatud valitsuse korraldusel korrigeerima.
    Veebiportaali ersp.ee toimetusel on teatavaks saanud, et Kaitsepolitsei Amet on saanud valitsuselt korralduse 2009. aasta aastaraamatu teksti korrigeerimiseks. Märtsikuus avalikkusele ajakirjanduse k…

  • 31. 05. 2010 11:36:26 | Anonüümne  – sahinate jätk

    Veebiportaali ersp.ee toimetusel on teatavaks saanud, et Kaitsepolitsei Amet on saanud valitsuselt korralduse 2009. aasta aastaraamatu teksti korrigeerimiseks. Märtsikuus avalikkusele ajakirjanduse kaudu refereeritud tekstist tulevat kõrvaldada kõik viited Venemaa ohule Eesti põhiseadusliku korrale, kuna käimas on poliitiliste suhete parandamise kampaania Moskvaga.
    Poliitilistes kuluaarides levivad „sahinad”, et peatselt on oodata Venemaa kasuks spioneerimises kokkuleppemenetluse alusel süüdi mõistetud Hermann Simmi (tervislikel põhjustel) vabastamist ja rahvuslike aktivistide vastase jälitustegevuse tõhustamist.

    http://www.ersp.ee
    samalt lehelt ka lugemiseks Aldo Roomere lugu “Monoloogiühiskond” ja ettepanek importida valitsusega dialoogini jõudmiseks Eestisse miljon kreeklast!

  • 31. 05. 2010 11:46:37 | Margit-Mariann Koppel  – sahinatest veel

    http://www.ersp.ee veebil on arvamuslood ka Villu Reiljani kohtuloost, millest võib saada kapole reha, mis muhu otsa ette lööb. Olles kirjutanud mitu artiklit Looduskaitse all aetavast ülitulusast ärist, Keskkonnainvesteeringute Keskuse mahhinatsioonidest rahadega ja Keskkonnaministeeriumi korrumpeeritusest, siis ütlen, et tegu oli lintšimisega. Villu läks ahneks ja ülbeks. Kuid otsesed tõendid veaksid sisse ka reformarid, Kranichi jt. Uurige välja, milleks on KIKI rahasid tegelikult kasutatud. Neinar Seli kruntidest Väike-Emajõe kaldal looduskaitse alal (kuidas need saadud on?), kinnimätsitud metsavargused looduskaitsealadel jne…Jah, Villu on pätt, aga ega teised paremad pole.

Comments are closed.