VEIKO RÄMMEL: “BISHOP IN THE CHURCH OF SWEDEN IS SATAN”

Posted: February 10, 2011 in KÕIK LOOD

Foto: Facebook www.facebook.com (+illustreeriv töötlus)

Truth about Veiko Rämmel who is a candidate to Estonian parliament, super homophobic, follower of nazism and hateful to jews.

VEIKO RÄMMEL: “Suffice if you dare to condemn in public the abnormality (homosexuality), and there is taking place aggressive homosexual apologists attack. Nordic countries, they have been able to invade the church, on the bishop’s chair resides in Stockholm a lesbian bishop* (read: Satan) and the Church of Finland is trying to rewrite the Bible on the desired direction of homosexuals.”


*Bishop in the Church of Sweden is Eva Brunne.

http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/2009/11/saatan-kantslis.html

http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/2011/01/veiko-rammel-uksikkandidaat-889-tartu.html

http://www.eesti.ca/?op=article&articleid=26595

http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/2010/08/veiko-rammel-voitlevate-homode.html

Siin siis vastavatelt linkidelt artiklid:

SAATAN KANTSLIS!

Thursday, November 5, 2009

Säärane kirjatükk siis DELFIS. Koguja Kroonik on kõrvalejäävate kirikutegelastega 100% solidaarne. Eriti hea meel on Kroonikul, et minu kodukiriku EELK peapiiskopil Andres Põdral jätkus tervet mõistust ja Pühakirja austamist.

Lähtuvalt analoogiast ja Piibli õpetusest on lesbipiiskop vabalt võrreldav Saatanaga kantslis. See on Kiriku, Kristuse ihu lõpp – vähemalt Rootsi Kuningriigis.

Igati head mõisted: sallivus, tolerantsus, võrdõiguslikkus jne on toredad, kuid kui nendega minnakse üle piiri läheb asi jamaks. Rootsis on mindud!

Jumal (kui soovite loodus) on asjakorra nii seadnud, et on olemas ühiskonnas eneseregulatsiooni vahendid. Liigne heaolu viib inimesed ebanormaalsusse. Ka sõda on üks ühiskonna eneseregulatsiooni vahenditest. Rootsis ei ole iidamast, aadamast sõdu olnud. Äkki on ka see põhjuseks, et nad nii ää on pööranud!

Koguja Kroonik ei tahaks olla see prohvet, kes kurja ennustab, paraku on vana Kroonik veendunud, et Rootsi Kuningriiki tabab varem või hiljem Soodoma linna saatus.

Jumal on kannatlik ja armuline, kuid lõputult Ta ennast mõnitada ei lase!

Veiko Rämmel
alias
Koguja Kroonik
teoloog@gmail.com

____

VEIKO RÄMMEL: VÕITLEVATE HOMODE DEMAGOOGIAST JA USUNDIÕPETUSE VASTASTE ÜHISOSAST!

Ometi üks tervemõistuslik lugu Delfi lugejalt, oh oleks neid ometi rohkem! Olen ise samuti päri, et koolides peab olema usunditeõpetus ja mitte konfessionaalne usuõpetus, viimane olgu ikka ja alati konkreetsete Kirikute pühapäevakoolide pärusmaa. Proovi aga seda meie maruateistidele (võitlevatele) ja nn Maausulistele selgeks teha? Tühi töö, nagu peaga vastu seina jooksmine! Kusjuures on täheldatav, et ei tervemõistuslikud ega ka teaduslikud argumendid neile ei mõju. Vastu tuleb otsene demagoogia ja jabur jutt. Sama ka homoteema kohta. Nendele homodele on vaja eriõigusi, kuid kui sama soovivad nekrofiilid? Siis kuuleme vastuseks, et see olevat demagoogia. Näitena; soojätkamine ei ole seksuaalsuhte juures kõige olulisem ning argumendina – ka kõik heteropaarid ei saa lapsi! Tule taevas appi ütleks ilmselt Härra Andrus Ansip. Olen ise olnud siinkohal arusaamatuses, kuidas homod leiavad (muidu ju nagu normaalsed inimesed), et üks kõrvalekalle normaalsest seksuaalkäitumisest, uuringute järgi 1%, peab olema eristaatuses, kõik teised aga, mida on kokku kõvasti rohkem, mitte! Olgu mainitud, et kohe võetakse nende poolt appi ka kristlus ja ka Jeesuse kuldkäsk armastusest. Unustades sealjuures sujuvalt, et Kreeklastel on päris mitu sõna armastuse tähistamiseks ja selles käsus ei ole mitte juttu erosest (otsene lihalik armastus) vaid agapest, mis tähendab sootuks muud.

Jätkub

Homod ja nende olemasolu mind häirinud pole, küll aga nüüd terenduv heterode diskrimineerimine. On tekkimas olukord, kus vabariigi ministrile, mulle või kellele iganes kaudselt või otseselt dikteeritakse, mida tohib mõtelda või arvata, mida mitte. Kuidas on korrektne ja trendikas, kuidas mitte. Üks seksuaalvähemustest nõuab enda aktsepteerimist toonil „kui sa minu eripäradest ei vaimustu, oled sallimatu lubjakas ja igand” või „ah et minu seksuaalkäitumisega ei kaasne soojätkamine – olen solvunud“.

Delfi

Oluline on märkida, et kogu homoliikumine on tugeva poliitilise (enamasti vasakpoolse) alatooniga ja eesmärgiga lammutada traditsiooniline ühiskonnakorraldus! Ei ole imekspandav, et nii Eestis, kui ka mujal maailmas kuuluvad enamus homoaktivistidest punase alatooniga vasakpoolsetesse parteidesse. Meil on neid siis hulganisti Sotsides!

Seega võib konstateerida, usundiõpetuse vastastel ja võitlevatel homoaktivistidel on suur ühisosa! Eelistatud on eetika ja moraali hävitamine, sest need kaks ei soosi nende maailmakäsitlust ega täida homoliikumise eesmärki! Lähtuvalt tõsiasjast, et eetikat ilma usunditeõpetuseta ei saa õpetada, siis tuleb hävitada ühiskonnast ka igasugune religioosne alge. Saatan ehk lesbipiiskop Stokholmi piiskopitoolil on alles esimene õis!

Veiko Rämmel
alias
Koguja Kroonik

_______

Muideks Veiko Rämmel rikub süstemaatiliselt Autoriõiguse seadust, tema blogis avaldatud kolmandatest allikatest hangitud piltidel puudub sageli viide algallikale, nii ka seekord.

Comments are closed.